Om os

Vi leverer montage i porebeton til byggeriet. Vi arbejder hver dag for, at vores kunder kan få monteret porebetonelementer i deres råhuse, så både økonomi, kvalitet og tidsplaner går op i en højere enhed.

Høj kvalitet til den aftalte tid

Vi har stor respekt for andres arbejdstid og overholder derfor altid den aftalte tids- og projektplan. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere får ærlig prissætning fra starten, så vi undgår ekstraudgifter, når arbejdet er udført.
En aftale er en aftale, og det er værdifuldt for det fortsatte samarbejde, at vores kunder ved, at de kan regne med os - året rundt.

 

Professionel samarbejdspartner til byggeriet

Martin Bille startede i 2006 RåhusMontage ud fra visionen om, at tilbyde en bedre og anderledes service og udførsel end de eksisterende porebeton-virksomheder. Gennem høj produktkvalitet, ærlig prissætning og en klar tidsplan er RåhusMontage Syd en professionel og stærk samarbejdspartner til både små og store byggeprojekter. Vi har høj faglig stolthed i alle vores projekter, og prioriterer altid arbejdsmiljø og sikkerhed højest i arbejdsprocessen.  

Erfarne og dygtige montører

Det er vigtigt, at alle vores projekter er leveret i samme høje og ensartet kvalitet, uafhængig af hvem vi sætter på opgaven. Vi lægger derfor stor vægt på at fastholde og beskæftige vores dygtige montører, for at kunne garantere kunderne den højeste kvalitet og bedste proces omkring projekterne.
I 2014 kom Kristian Drewsen med i ejerkredsen og i dag består virksomheden af 15 ansatte.