Hvad bygger vi?

Vi er specialister i montage af porebeton i kombinationsbyggerier og montage af bagmure til huse. Når et råhus skal opføres, er der brug for ekspertise til montage af porebeton til eksempelvis badekabiner, trapper samt mange forskellige vægtyper. Vi har erfaring med både store og små entrepriser, herunder bolig- og boligblokbyggeri.

Vi løser alle typer af opgaver inden for:

  • Kombinations byggerier
  • Nybyg
  • Tilbygninger
  • Type huse (herunder også parcelhuse)
  • Diverse specialopgaver
 

Kun de bedste materialer er godt nok

Porebeton er et fleksibelt redskab til alle typer af byggeri. Med enkle, hurtige og lette byggemetoder sikres en fleksibilitet, der kommer både den projekterende og montøren til gode.

Porebeton består af sand, vand og kalk. Dette gør porebeton - tidligere kendt som gasbeton - til et naturligt byggemateriale. Med porebeton er der uanede muligheder, og det er både hurtigt og fleksibelt at bearbejde på byggepladsen.

 

Leverandører

Kvalitet betyder meget for os og for vores projekter, derfor har vi udvalgt vores samarbejdspartnere nøje. Det er vigtigt for os, at vi til hver en tid kan få kvalitetsprodukter til den aftalte pris og deadline. Dette leverandørsamarbejde er afgørende for vores relation og samarbejde med nuværende og fremtidige kunder.

Vi benytter: